mihailo-radivojevic.com

Радионица

Апликација за балансирање оброка за млечне краве

Апликација клијентске оријентације, израђена на основу NRC норматива из 1989. Дизајнирана на српском језику и латиничном писму. Приступ је ограничен.


(захтев за приступ)

Апликација за балансирање оброка за товну јунад

Алат за балансирање оброка за товну јунад. Апликација кодирана за употребу на клијентској страни. Израђена на основу норматива професора Обрачевића. Дизајнирана на српском језику и латиничном писму. Приступ је ограничен.


(захтев за приступ)

БРВНО

Апликација за балансирање оброка за мале преживаре. Клијентске оријентације, израђена на основу NRC норматива из 1989. Дизајнирана на српском језику и латиничном писму. Приступ је ограничен.


(захтев за приступ)

CSSFMX2020

Виртуелна мешаона сточне хране кодирана за употребу на клијентској страни. Практично представља Правилник о квалитету хране за животиње, у дигиталном и интерактивном облику. Са могућношћу састављања крмних смеша. Дизајнирана на српском језику и латиничном писму. Приступ је ограничен.


(захтев за приступ)

Превод и титловање видео фајлова

Израда српског превода и тилова, видео фајлова са енглеском аудио позадином. Погледајте примере у области заштите животне средине, екологије, биологије и исхране. Представљени материјали су коришћени као допунски садржаји у настави. Приступ примерима, је слободан, а приложени су и линкови до оригиналних фајлова.Дизајн: Михаило Радивојевић©2022